Kun valmiit ohjelmistot sellaisenaan eivät vastaa yrityksesi tarpeita

Maailma on täynnä koodia ja erilaisia ohjelmistoja. Lähes jokainen sähköllä toimiva vekotin, jokainen ajanvarauskalenteri ja tuntikirjausjärjestelmä. Oikeastaan kaikki missä on oikeita tai digitaalisia nappuloita, on jonkinlaisen ohjelman pyörittämää.

Runsaudenpulasta huolimatta valmiit softat ja yksilölliset tarpeet kohtaavat harvoin täydellisesti. Silloin kannattaa ottaa yhteyttä meihin, sillä me räätälöimme ohjelmistot sopimaan yrityksellesi kuin hanska käteen.

Milloin ohjelmistokehitystä tarvitaan

Tyypillisimpiä tilanteita, jolloin tekemällemme ohjelmisto- ja sovelluskehitykselle on tarvetta, voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

  1. Yrityksen ohjelmistotarve on niin yksilöllinen, että valmista ratkaisua ei yksinkertaisesti ole olemassa. Silloin koko softa pitää suunnitella ja koodata alusta asti.
  2. Joskus markkinoilta löytyy jo jokin toteutus, joka on sellaisenaan melkein hyvä, mutta sisältää puutteita. Tarve saadaan tyydytettyä tekemällä valmiiseen softaan pieniä lisäyksiä, muutoksia tai parannuksia.
  3. Joskus markkinoilta löytyy ohjelmisto tai laite, joka täyttää osan tarpeesta ja toinen, joka täyttää siitä loput. Asiakkaan tarve voidaan tyydyttää rakentamalla näiden kahden välille rajapinta.

Millaisia ohjelmistoja me teemme

Hyvin monenlaisia! Se olemmeko oikea kumppani projektiinne selviää vain kysymällä.

Yhdellä on tarve lukea mittausdataa tai säätää ohjausparametrejä etänä. Toinen saattaa tarvita ajanvarausjärjestelmää, jossa slotit ovat poikkeavan kokoisia ja tieto varauksista täytyy jaella reaaliaikaisesti juuri oikeille henkilöille vaikkapa tekstiviestillä. Kolmannella voi olla tarve vaikkapa

verkkokaupalle tai nopeille kotisivuille

.

Projektit voivat siis sisältää mm:

  • tiedonkeruuta

  • laiteohjauksia

  • käyttöliittymiä

  • hälytyksiä

  • erilaisia räätälöintejä

  • rajapintojen koodaamista

Palvelulupauksena reilu meininki

Meillä on arvot kohdallaan ja reilu meininki. Otamme vastaan vain sellaisia projekteja, joissa tiedämme pystyvämme täyttämään asiakkaan odotukset kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Emme siis harrasta tyhjiä lupauksia!

Jos emme itse voi auttaa, niin pyrimme ohjaamaan teidät toiselle osaajalle.

Ota yhteyttä

Kun haluat ohjelmisto- tai sovellusprojektillesi laadukkaan toteutuksen, sovitussa aikataulussa ja kilpailukykyiseen hintaan.